Стенен монтаж

При стенен монтаж разбъркващия механизъм се монтира чрез конзола директно am стената на резервоара. Положете захранващия кабел на стената на резервоара и го прокарайте нагоре.

  1. Работното помещение/мястото на монтаж за инсталацията е подготвено. Спазват се определените според проектната документация отстояния от компоненти и стени на резервоара.
  2. Разбъркващият механизъм не е включена към електрическата мрежа.
  3. За височина на монтаж над 1 m е налично скеле за защита против падане.
  1. Разбъркващия механизъм да се позиционира на стената на резервоара от двама човека и да се обозначат отворите за закрепване.
  2. Поставете разбъркващия механизъм извън работната зона.
  3. Пробийте дупки за закрепване и поставете свързващ анкер. ЗАБЕЛЕЖКА! Спазвайте указанията за монтаж на производителя!
  4. След като свързващите анкери са се втвърдили, двама човека да поставят разбъркващия механизъм на свързващите анкери и да го фиксират с материала за закрепване.
  5. Монтирайте стабилно разбъркващия механизъм на стената на резервоара. ЗАБЕЛЕЖКА! Спазвайте указанията за монтаж на производителя!
  6. Положете захранващия кабел леко опънат по стената на резервоара. ВНИМАНИЕ! Ако прекарвате захранващия кабел по ръба на резервоара обърнете внимание на възможни протрити места. Острите ръбове може да повредят захранващия кабел. При необходимост загладете ръба на резервоара!
  7. Възстановете корозионна защита (напр. Sikaflex): Запълнете надлъжните отвори по фланеца на мотора до шайбите.
  1. Разбъркващия механизъм е монтиран. Извършете електрическо свързване.
Стенен монтаж
Стенен монтаж